Vi funderar på att bygga hus

Hej där!

Vad säger ni om att man kanske ska ta och bygga hus? Det hade väl inte varit så tokigt tänker jag iallafall, det finns mängder med fördelar att bygga hus istället för att köpa ett befintligt men det finns givetvis nackdelar med det också. En nyproduktion tar oftast väldigt lång tid och det kan bli en ganska så saftig summa när allt är klart. Men å andra sidan så kan man få det precis så som man själv vill och det väl också därför som jag går lite i tankarna på att just bygga hus. Det hade inte varit fel att smälla upp en kåk i Borlänge så att man kommer närmare alla nära och kära, jag har faktiskt börjat kolla på det lite mer seriöst under den närmaste tiden och det lockar lite mer för varje gång som jag tänker på det. Jag har alltid drömt om att få flytta hem till Borlänge någon gång under mitt liv och nu känns det som ett perfekt tillfälle, jag har mitt företag som jag kan driva även från Borlänge och jag har en fru som också kan tänka sig att bo där. Det känns lite som att det är som gjort för att vi ska ta den här chansen, speciellt med tanke på att min fru väldigt gärna vill designa ett hus med. Vilket skulle vara lite svårt om man väljer att köpa ett färdigbyggt hus istället för en nyproduktion. Jag har tänkt över detta nu i flera veckor och jag tror på riktigt att det börjar bli dags för att sitta ner och prata igenom det här ordentligt med frugan så att vi kan fatta ett beslut. Förhoppningsvis får ni ett besked i nästa blogginlägg huruvida vi ska bygga hus eller inte, jag väntar med spänning på att få skriva det inlägget och jag hoppas få lämna ett bra besked.