Utbyggnad av huset

God dag! Jag har äntligen blivit klar med att bygga ut huset, och jag ska inte ljuga och säga att jag har gjort det själv, utan jag fick hjälp av ett företag som hanterar bygg i Aneby som heter Bygg – Magnus Stallprodukter. Jag har inte pratat om det på bloggen att jag ska bygga ut huset men nu är det dags att ge er all information och bilder om det som ni behöver ha.

Detta projekt har hållit på ett tag med både planering och utförande. Jag och frugan har länge funderat på hur och var vi ville bygga ut huset eftersom vi behöver ett extra sovrum till vår lilla bebis som kommer till världen om någon månad. När vi väl var klara med planeringen var det dags att leta företag som hanterar bygg i Aneby och det var då vi hittade Bygg – Magnus Stallprodukter som kunde hjälpa oss med detta. Vi berättade för dem om vår planering och de tog till sig all information och påbörjade denna utbyggnad på bebisens rum. Det var väldigt roligt att se processen och när det väl var klart så kändes det helt perfekt. De matchade fasaden med den som var sedan innan och när Bygg – Magnus Stallprodukter, proffs på bygg i Aneby hade utfört detta projekt så kändes det verkligen som att det rummet hade vart i huset sedan vi flyttade in. Det syntes inte att det var en utbyggnad och det är mycket positivt. Det smälte bra in i det gamla huset och det är därför jag vill rekommendera detta företag. De hjälper till med många saker inom bygg, men de var riktigt duktiga på just utbyggnad. Jag är jättenöjd.